Dolce & Gabbana en Smeg brengen kleur naar de keuken

D&G voor de keuken

Breng eens wat haute couture naar de keuken. Dolce & Gabbana zijn voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met Smeg. Dit keer voor een serie bontgekleurde keukenapparatuur.

De collectie bestaat uit een koffiemaker, keukenmachine, blender, broodrooster en waterkoker. Elk item is met de hand beschilderd en voorzien van klassieke Siciliaanse patronen en afbeeldingen. Denk hierbij aan landschappen, fruit en bloemen. Voor Domenico Dolce zijn dit nostalgische beelden, want hij is geboren op Sicilië en hij heeft dus ongetwijfeld dit soort afbeeldingen regelmatig gezien.

Beperkte oplage

Deze kleurrijke keukenapparatuur zal in oktober op de markt verschijnen. Waarschijnlijk in een zeer beperkte oplage en voor een stevige prijs. De eerdere samenwerking tussen Dolce & Gabbana en Smeg bestond uit een (eveneens beschilderde) koelkast. Deze speciale versie van de FAB28 was gemaakt in een oplage van 100 stuks en had een verkoopprijs van 34.000 dollar. Zo duur zal een waterkoker of broodrooster niet zijn, maar je kunt wel beter alvast beginnen met sparen.

D&G voor de keuken

D&G voor de keuken

D&G voor de keuken

D&G voor de keuken