Zeeman maakt een spotgoedkope eau de parfum

Parfum van de Zeeman

Een goede parfum kopen is een flinke investering. Prijzen van rond de 100 euro voor een flesje zijn geen uitzondering. Zeeman laat zien dat het ook goedkoper kan met hun eigen eau de parfum: Lucht.

We kennen de Zeeman natuurlijk als plek waar je goedkoop kleding en accessoires kunt kopen, maar de laatste jaren weten ze regelmatig te stunten. Recent nog met sneakers en een trouwjurk. Nu leggen ze op tegendraadse wijze de parfum-industrie onder de loep. En brengen ze zelf een eau de parfum uit voor slechts €4.99.

Op de website van het nieuwe Zeeman-parfum leggen ze vervolgens uit hoe het kan dat hun flesje zo goedkoop is en die van de grote merken zo duur. Marge, dure verpakkingen en dure reclamecampagnes spelen daarbij een grote rol. Je koopt met zo’n dure en mooie fles ook een stukje imago. Je associeert de geur met een luxe merk of een beroemdheid, maar de parfum moet natuurlijk ook lekker ruiken.

Parfumeurs

Of Lucht. van Zeeman lekker ruikt, kun je vanaf 29 augustus ontdekken. Dan zal de eau de parfum te koop zijn via de webshop en winkels van Zeeman. In de winkel staan geurtesters, zodat je de geur ook kunt testen. Lucht is verkrijgbaar in twee unisex-varianten. Beide geuren zijn ontwikkeld door bekende parfumeurs.

Lucht is gemaakt op basis van 20% parfumolie en verschillende exclusieve ingrediënten. De geuren komen vrij in drie verschillende lagen. Wanneer je de eau parfum net op je huid draagt, is de geur anders dan een paar uur later. Welke geur het beste bij jou past, kun je eigenlijk allemaal maar ontdekken door het te gebruiken. Voor deze mooi prijs kun je natuurlijk ook gewoon beide flesjes bestellen.

Parfum van de Zeeman