Clarks Originals & Pokémon

Clarks x Pokémon

Deze herfst en winter komen twee beroemde merken samen: Clarks & Pokémon. De klassieke Wallabee Boot van Clarks is speciaal voor deze samenwerking voorzien van een opvallende Pokémon-print. De schoenen zijn verkrijgbaar in geel of zwart. Gotta catch ‘em all!

De onlangs gelanceerde collectie is een eerbetoon aan zowel de klassieke schoen van Clarks als aan de populaire cartoon Pokémon, en dan met name het beroemde figuurtje Pikachu en de rood-witte Poké Ball. Het resultaat is een collectie die naast dagelijks gebruik ook geschikt is voor onder een stijlvolle outfit.

De suède Wallabee Boot voor volwassenen is voorzien van een reliëfprint met Pikachu, afgewerkt met een geborduurde Poké Ball en contrastkleurige zolen. Een comfortabele schoen met een speelse uitstraling. Zoals gezegd is de schoen te koop in het geel of zwart, oftewel de kleuren van Pikachu.

Waarom Pokémon?

Pokémon is een van de grootste mediafranchises ter wereld en past daarom goed bij het bekende schoenenmerk Clarks. De populaire ‘pocket monsters’ zijn niet alleen bedoeld voor kinderen, maar ook volwassenen. Pokémon heeft sinds de jaren ’90 een enorme vlucht genomen – van videogames tot strips en van series en films tot de razend populaire Pokémon kaarten. De Clarks Originals voor volwassenen zijn perfect om even terug te gaan naar de jeugd. Herbeleef de dagen dat er in de pauze Pokémon-kaarten geruild werd met vrienden of dat er na schooltijd werd gehaast om de TV-serie thuis te kunnen kijken. Ook zijn ze mooi om aan te trekken tijdens een rondje Pokémon Go.

Pokémon statistieken

– Wereldwijd zijn er meer dan 380 miljoen videospellen verkocht.
– De tv-show heeft 25 seizoenen, is te zien in 177 landen en in 30 talen.
– De Pokémon Go-app heeft sinds de lancering in 2016 wereldwijd meer dan een miljard downloads ontvangen.
– De Pokémon TCG is een van de populairste trading card games ter wereld, beschikbaar in 76 landen en regio’s.

Een fijne samenwerking

Mathieu Galante, Licensing Director, EMEA bij The Pokémon Company International, zegt: “Pokémon staat bekend om zijn samenwerkingen met toonaangevende modemerken om unieke en verrassende collecties te creëren. We zijn verheugd om voor deze spannende nieuwe collectie de samenwerking aan te gaan met Clarks, die al jaren een toonaangevende leverancier is van kwaliteitsschoenen voor iedereen.”

De Pokémon Wallabees zijn sinds kort verkrijgbaar via clarks.eu

Clarks x Pokémon

Clarks x Pokémon

Clarks x Pokémon

Clarks x Pokémon