De Analogue Nt is de mooiste spelcomputer ooit

Super Mario Bros. 3

Veel games die voor de NES van Nintendo zijn verschenen zijn tijdloos goed. Net zoals de muziek van The Beatles en The Rolling Stones nog steeds kan wedijveren met de muziek van nu.

De Analogue Nt is een zwaar verbeterde versie van de klassieke NES waarmee je al die geniale games als Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda, Contra en Mega Man opnieuw kan spelen en dan ook nog eens op een manier waarop je de games nog nooit hebt ervaren.

1080p

Deze spelcomputer is zo gemaakt dat het beeld en geluid beter dan ooit is. Er is zelfs een optie om op te schalen naar 1080p waarmee je eindelijk deze games op je nieuwe tv kunt spelen. De Analogue Nt is net als de nieuwste camera’s van Leica gemaakt uit één blok aluminium waardoor het apparaat niet alleen erg mooi is maar ook een heel leven mee kan.

Voor 500 dollar heb je al een instapmodel waarmee je zowel games voor de NES als voor de Japanse Famicom kunt spelen. Ook werken alle originele accessoires als bijvoorbeeld het pistool van Duck Hunt. In totaal kun je 4 controllers aansluiten. Ook deze controllers kun je toevoegen aan je bestelling.

Analogue Nt

Analogue Nt

Analogue Nt

Analogue Nt

Analogue Nt

Analogue Nt

Analogue Nt