De leukste hotels met bubbelbad

in bad
Foto: Unsplash

Eigenlijk wil je het al heel lang een nachtje weg! Weg van de drukte van je werk en persoonlijke dingen. Gewoon eventjes tot rust komen en genieten. Daarom ben je al eventjes op zoek naar een leuke locatie om naartoe te gaan. Een ding mag dan zeker niet ontbreken, een bubbelbad of hottub om tot rust in te komen. Maar wat wil je nu het allerliefste? In dit artikel gaan wij een aantal suggesties voor jou doen. Benieuwd naar wat volgens ons de beste opties zijn? Lees dan snel verder om erachter te komen wat bij jou het beste past!

Een hotel van Van der Valk

De hotelketen Van der Valk zit door het gehele land. Daarom is er in elke stad van Nederland wel eentje te vinden. Het mooiste van allemaal is dat bij al deze hotels wel een kamer te vinden is met een heerlijk bubbelbad. En wie wil dat nou niet? Heerlijk bubbelend tot rust komen met misschien wel een glaasje bubbels erbij? Als je dan niet meer tot rust komt weten wij het ook niet meer. Een geschikte opties zou daarom zeker Van der Valk voor jou kunnen zijn! Zo geniet jij van een hotel met bubbelbad op kamer binnenkort!

 

Toch liever een huisje?

Gaat jouw voorkeur toch meer uit naar een huisje? Dan is de eerder genoemde optie natuurlijk minder goed voor jou. Echter,  er zijn ook genoeg huisjes te vinden waar je helemaal tot rust kunt komen. Heb je al gedacht aan een huisje met hottub? Je begint in de middag al met het warm stoken van de hottub en kunt ondertussen nog verschillende dingetjes doen. Van kleine boodschappen tot spelletjes en van je serie kijken tot romantisch dineren in je huisje. Ondertussen gooi je tussendoor een blokje hout op het vuur en vervolgens kun je in de avond genieten van een heerlijke, warme hottub. Dat is toch alles wat een mens wil?

 

Ga jij binnenkort genieten?

Wij willen jou aanraden om niet veel langer te wachten. Je hebt namelijk al zolang hierop gewacht! Wacht daarom niet nog langer en ga nu kijken voor dat heerlijke nachtje weg. Je zult merken dat het je echt goed zal doen. Wij willen jou in elk geval veel plezier wensen en geniet ervan. Wil je nog een laatste tip? Wacht de volgende keer niet zo lang en ga eens wat vaker weg. Je verdient het namelijk!