Indrukwekkend geluid met de Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini

Sonos breidt het aanbod slimme luidsprekers uit met de Sub Mini. Zoals de naam al aangeeft is dit een compactere versie van de Sub, de subwoofer van Sonos. Ondanks het kleine formaat zijn de prestaties niet te onderschatten.

De introductie van de Sub Mini volgt op de eerder aangekondigde Beam (Gen 2) en Ray. Al deze luidsprekers zorgen voor een mooi geluid bij jouw favoriete serie, film, game of muziek. Zeker als je de speakers combineert. De Sub Mini vult namelijk het geluid van een soundbar perfect aan met volle, diepe bassen. De soundbar kan zich dan volop richten op de midden en hoge tonen, wat zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring.

Slimme techniek

De Sub Mini heeft een mooi design waardoor je deze subwoofer niet hoeft te verstoppen. Het ronde ontwerp zorgt dat de twee ingebouwde subwoofers naar binnen gericht staan, waardoor de bassen krachtig en zonder vervorming je kamer vullen. De slimme techniek van Sonos zorgt ook dat de Sub Mini op meerdere plekken in je kamer kan staan. Toevoegen aan je andere speakers gaat heel simpel met de Sonos-app. Deze zorgt voor de rest. Met behulp van Trueplay kun het geluid finetunen, zodat de Sub Mini rekening houdt met meubels en muren in de kamer.

Maxime Bouvat-Merlin, SVP for Hardware and Operations bij Sonos: “We zijn inmiddels in een streamingtijdperk aanbeland waarin kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, met makers en platforms die investeren in meeslepende entertainmentervaringen die eersteklas geluid op de voorgrond plaatsen. Sub Mini is een welkome aanvulling op de Sonos-familie en een verrijking van ons home cinema-assortiment, waarmee luisteraars geluid van bioscoopkwaliteit kunnen ervaren en ze het gevoel krijgen dat ze de hoofdpersoon zijn in hun favoriete content”

Vanaf 6 oktober is de Sonos Sub Mini te koop voor een prijs van €499,-. De fraaie en compacte subwoofer zal leverbaar zijn in matzwart en matwit. We zijn erg benieuwd naar de prestaties van deze Sub Mini.

Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini