Breng je eigen vinyl uit op Record Store Day

Vinylify

Tijdens Record Store Day komen er ook dit jaar weer prachtige releases uit op vinyl. Hoe mooi zou het zijn als eigen muziek die dag ook op vinyl verschijnt? Vinylify biedt 10 artiesten de mogelijkheid om deze droom te verwezenlijken.

Vinylify is een prachtig concept waarbij het dus mogelijk is muziek op vinyl te persen. Dat kan heel eenvoudig online. Het niet veel meer een kwestie van muziekbestanden uploaden, bepalen welk nummer op welke kant komt, het artwork uploaden en wachten tot de postbode het thuis komt brengen.

Live op Facebook

Voor Record Store Day 2017 op zaterdag 22 april heeft Vinylify een mooie actie bedacht. Ze bieden 10 artiesten de kans om hun muziek gratis op 10″ vinyl te laten persen. Dit persen zal vervolgens tijdens Record Store Day live op Facebook te volgen zijn. Voor beginnende muzikanten is dit dus niet alleen een mooie manier om aan mooi vinyl te komen, maar ook om de totstandkoming via social media te delen.

Om kans te maken op je eigen 10″ kun je je aanmelden via de website van Vinylify. Daar staan ook de voorwaarden van de actie. Vinylify heeft ook een mooie winkel aan de Overtoom in Amsterdam. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan.

vinylify