Stoere platenspeler voor Metallica-fans

Metallica platenspeler
Foto’s: Pro-Ject Audio Systems

Niet alleen Kate Bush profiteerde deze zomer van het enorme succes van het laatste seizoen van Stranger Things, ook Metallica pikte een graantje mee. Het was immers hun nummer Master of Puppets dat een belangrijke rol speelde in de finale van de populaire Netflix-serie.

De release van een unieke Metallica-platenspeler komt dus precies op het goede moment. Het Amerikaanse Pro-Ject Audio Systems sloeg de handen ineen met de Universal Music Group voor een bijzonder ontwerp dat is gebaseerd op het logo van de metalband en dan in het bijzonder de bliksemstralen die aan de M en de A zitten. Het resultaat is de zogenaamde Pro-Ject Ninja Star Turntable.

Glazen plaat

Audiofiele fans van Metallica zitten goed met deze hoogwaardige platenspeler. Want niet alleen over het design is uitvoerig nagedacht, maar ook de specs zijn dik in orde. Opvallend zijn de S-vormige arm en de glazen plaat, waardoor de ninjaster goed zichtbaar is. De platenspeler kan niet alleen 33 en 45 toeren afspelen, maar ook 78 toeren. In totaal weegt de speler hierdoor 4,5 kilogram.

Iedereen met interesse kan online een eigen exemplaar reserveren. Voor $1600 komt de platenspeler dan in november jouw kant op. Eerder maakte Pro-Ject ook al een speciale editie voor de 50ste verjaardag van The White Album van The Beatles.

Metallica platenspeler

Metallica platenspeler

Metallica platenspeler

Metallica platenspeler

Metallica platenspeler