Naar vinyl luisteren is simpel met de JBL Spinner BT

JBL Spinner BT
Foto’s: JBL

Naar je favoriete muziek op vinyl luisteren is heel eenvoudig met de JBL Spinner BT. Deze platenspeler maakt met behulp van BlueTooth gemakkelijk verbinding met bijvoorbeeld draadloze luidsprekers of een draadloze koptelefoon. Dankzij aptX™ HD-encoding blijft de geluidskwaliteit van een hoog niveau.

Voor een bekabelde aansluiting heeft de draaitafel een analoge uitgang met een instelbare moving magnet phono-stage, ideaal voor gebruik met zowel traditionele component audio-systemen als zelfversterkende luidsprekersystemen. Je kunt dus ook op de klassieke manier aan de slag met deze platenspeler. Ook heel fijn is de snelheidssensor, die zorgt dat de snelheden van 33 en 45 toeren netjes constant blijven. Verder beschikt de toonarm over een hoogwaardige moving magnet cartridge van Audio Technica.

Carsten Olesen, President Consumer Studio bij HARMAN: “De JBL Spinner BT bekrachtigt het genot dat muziek en vinyl teweegbrengen. Met de Bluetooth 5.2-technologie, biedt de plantenspeler haar gebruikers een directe draadloze verbinding met hun platencollectie en geeft hen de mogelijkheid om hun albums te beluisteren zonder het authentieke geluid van vinyl te verliezen. En met zijn analoge output en geïntegreerde phono-voorversterker, past de JBL Spinner ook bij puristen die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding.”

De veelzijdige JBL Spinner BT is beschikbaar in de kleuren zwart & goud en zwart & oranje voor €399,99 via JBL.nl en geselecteerde retailers.

JBL Spinner