Ontstress met de vissen van LEGO FORMA

LEGO FORMA

Met LEGO FORMA richt de Deense blokjesbouwer zich op een nieuwe doelgroep: volwassenen. Met een serie inventieve bouwsets wil LEGO je verleiden tot een relaxed aantal uren spelplezier.

Iets bouwen met LEGO is een heel fijn proces. Je zet je hersenen en handen aan het werk, om zo langzaam maar zeker iets moois te creëren. Iets wat je helemaal zelf hebt gemaakt. LEGO FORMA focust op het ontstressende karakter van deze bezigheid.

Tandwielen

Het grote verschil bij LEGO FORMA is dat er geen klassieke steentjes aan te pas komen, maar eerder tandwielen en assen, zoals we die ook zien bij technisch LEGO. In plaats van een vrachtwagen of raceauto bouw je dit keer een vis. Deze vis kan door de structuur aan de binnenkant behoorlijk levensecht bewegen.

Als extra onderdeel van het creatieve en relaxte proces is het mogelijk om de buitenkant van de vis zelf in te kleuren. Zo is het uiteindelijke resultaat nog persoonlijker. Je kunt kiezen uit een sierlijke Koi-karper of een stoere haai. Door aan een hendel te draaien, kun je de vis laten zwemmen in de lucht.

Via de crowdfundingsite Indiegogo is LEGO op zoek gegaan naar feedback. Binnen korte tijd zat men al aan zoveel belangstellenden dat het haast vanzelfsprekend is dat we LEGO FORMA ergens in 2019 in de winkels kunnen verwachten.

LEGO FORMA

LEGO FORMA

LEGO FORMA

LEGO FORMA