Legendarisch: Paul McCartney in Carpool Karaoke

Carpool Karaoke is een onderdeel van de Late Night Show van presentator James Corden. Hierbij maakt hij een autoritje met een beroemde popster. Onderweg kletsen ze wat en zingen mee met muziek. De meest recente gast was Paul McCartney.

Nu heeft Corden al heel wat beroemdheden in de auto gehad en waren de afleveringen stuk voor stuk erg leuk om te kijken, maar de aflevering met McCartney is buitencategorie. Natuurlijk vanwege de vele prachtige liedjes die hij schreef voor The Beatles en als soloartiest en ook omdat het echt een vriendelijke kerel is, maar wat er in deze aflevering gebeurde is magisch.

Penny Lane

Het begint zoals elke aflevering van Carpool Karaoke begint: Paul McCartney stapt in, maakt een vriendelijk praatje met James Corden en zingt mee met zijn liedjes. Totdat ze langs Penny Lane rijden en daar uitstappen. Het liedje Penny Lane begint met de zin “Penny Lane there is a barber showing photographs”, dus stappen de twee uit bij een kapper op Penny Lane waar binnen ook een foto van Paul blijkt te hangen.

In dit gedeelte van de aflevering krijgen we al een voorproefje op wat komen gaat. Je ziet namelijk wat voor enorme invloed de muziek van The Beatles op heel veel mensen heeft. Met een bezoek aan het oude huis van de familie McCartney zien we daar nog meer van terug en in een pub waar The Beatles ooit speelden volgt de finale van deze aflevering. Prachtige televisie!