Roads maakt cadeaus met een goed verhaal

Roads maakt

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een ander of jezelf? Kijk dan eens bij RoadsMaakt, daar verkopen ze duurzame, handgemaakte spullen met een goed verhaal.

Dat goede verhaal van Roads heeft twee componenten. Zo worden alle artikelen gemaakt door te recyclen (of beter gezegd: te upcyclen). Denk hierbij aan bijvoorbeeld knuffels die gemaakt zijn van oude jeans of een klassieke fietslamp die is omgetoverd tot knijplampje voor aan je bureau of tafel.

Afstand

De medewerkers van Roads die al deze mooie spullen maken, bestaan uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat zijn bijvoorbeeld mensen met psychiatrische problemen, een achtergrond in de verslaving of een justitiële achtergrond. Deze mensen worden door Roads geholpen aan een nieuwe stap richting een baan of een dagbesteding.

Door te werken bij Roads krijgen deze mensen meer zelfvertrouwen en wordt hun zelfontwikkeling gestimuleerd. Bovendien kunnen ze doorgroeien naar een reguliere betaalde baan. Tegelijkertijd voldoet alles wat Roads maakt aan de punten die we in een duurzame samenleving zo belangrijk vinden: recyclen en lokaal produceren.

Kijk eens rond in de webshop van RoadsMaakt of je iets moois voor jezelf of voor een ander kunt vinden. Er zijn ook cadeaukaarten te koop. De opbrengsten van de verkoop worden weer geïnvesteerd in de werkplaatsen van Roads.

Roads maakt

Roads maakt

Roads maakt

Roads maakt

Roads maakt

Roads maakt