Rogue One: 46 scenes die de film niet haalden

Rogue One: A Star Wars Story is momenteel de grote hit in de bioscoop. Het superspannende verhaal over het stelen van de plannen van de Death Star is een mooie aanvulling op de wereld van Star Wars.

In de aanloop naar de film verschenen er heel veel teasers en trailers op het internet en in de bioscoop. Nu de film uit is, blijkt dat flink wat beelden uit deze korte filmpjes de daadwerkelijke film niet hebben gehaald. Waarschijnlijk omdat de makers tot het laatste moment aan de film hebben gewerkt. Of omdat ze niet teveel van het verhaal wilden weggeven en met de teasers vooral een sfeer wilden neerzetten.

Documentaire

In ieder geval wist Vashi Nedomansky 46 korte scenes te ontdekken die wel in de trailers te zien waren, maar niet in de film. In de video hieronder zie je ze allemaal op een rij. Edit: filmmaker Glen Milner heeft op Vimeo gereageerd op de video. Hij geeft aan dat een aantal shots nooit bedoeld waren voor de film, maar dat hij deze schoot voor een behind-the-scenes-documentaire. Door deze beelden te gebruiken in trailers en teasers zetten de makers van de film de fans dus bewust op het verkeerde been.