Dit zijn de sieradentrends voor 2019

sieraden

Sieraden complimenteren je outfit. Het geeft net dat beetje extra en zorgt voor een persoonlijke touch. Dit zijn de sieradentrends van dit moment.

Wat opvalt, is dat er trends zijn die je steeds weer terugziet bij de verschillende soorten sieraden. Of het nu oorbellen, kettingen, of ringen zijn. Minimalisme en combineren zijn de twee belangrijkste steekwoorden.

Grote oorhangers

Maak een statement met opvallende hangers of ringen in je oren. Deze trend keert met regelmaat terug in het modebeeld. Dit jaar is de keuze groter dan ooit. Kies voor een opvallende kleur die past bij je kleding of voor natuurlijke materialen als bamboe, riet, schelpen en steentjes. Alle vormen zijn mogelijk. Naast rond zien we ook veel ovale, druppelvormige of vierkante hangers. Kijk eens bij My Jewellery voor een groot aanbod.

Armbanden combineren

Zeker in de zomer, als we vaak geen jas aan hoeven en minder vaak kleding met lange mouwen dragen, zijn armbanden perfect om je outfit aan te vullen. Dit jaar zien we nog steeds de trend waarbij meerdere armbanden gecombineerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt gerust oud en nieuw mengen, of goud en zilver of simpel met eclectisch. Experimenteer maar eens. Ook hier zijn kleine schelpen een trend.

Kettingen met hangers

Kettingen kun je natuurlijk ook volop combineren. Zeker als je kiest voor dunne exemplaren en verschillende lengtes. Op die manier kun je met meerdere hangers iets over jezelf vertellen. Bijvoorbeeld met hartjes, schelpjes of muntjes. Het is zelfs mogelijk om je kettingen af te stemmen met je armbanden.

Meerdere ringen

Combineren is ook een trend bij de ring. Draag dit jaar meerdere minimalistische ringen naast elkaar. Het maakt niet uit of je kiest voor goud of zilver. Het is leuk als de kleine ringen allemaal net even anders zijn en iets over jezelf vertellen. Bijvoorbeeld door je initialen (of die van je geliefde) te dragen. Of kies voor vormen als sterretjes. Die kun je dan elders in je outfit laten terugkeren. Dat kan met andere sieraden of in de print van je kleding.

Enkelbandjes

Dit jaar zien we ook steeds vaker sieraden om de enkel. Een enkelbandje is een subtiele manier om bijvoorbeeld je schoenen te accentueren. Ook hier hoef je het niet bij een enkel exemplaar te houden. Door meerdere minimalistische bandjes samen te voegen, kom je altijd op een combinatie die past bij je schoenen of outfit. Bovendien geeft een enkelbandje een zomers en speels gevoel.

sieraden