The Weeknd debuteert met collectie voor PUMA

PUMA x XO

Na eerst het gezicht te zijn geweest van afgelopen voorjaarscampagne, komt The Weeknd nu met een eigen collectie voor PUMA. De PUMA x XO collectie bestaat uit schoenen, kleding en accessoires in de stijl die zo kenmerkend is voor de beroemde popster.

Sinds The Weeknd een creatieve samenwerking is aangegaan met PUMA zijn de verwachtingen hooggespannen. Die spanning werd zelfs nog groter toen duidelijk werd dat hij een eigen collectie voor het sportmerk zal lanceren. Tijdens zijn huidige wereldtournee Legend of the Fall liet The Weeknd ons alvast wat voorproefjes zien van wat we kunnen verwachten. En nu is de Grammy-winnende artiest dus klaar om zijn debuutcollectie aan de wereld te tonen.

Schoonheid van onverwachte combinaties

De collectie weerspiegelt de persoonlijke stijl van de popster, gecombineerd met het sportieve karakter van PUMA. The Weeknd bedenkt zijn eigen kledingregels, die vaak onverwacht tot iets heel moois leiden. Zijn debuutcollectie bestaat dan ook uit verrassende combinaties van stijlen. Klassiek wordt gecombineerd met futuristisch en militair met luxe. Verwacht bijvoorbeeld bomberjacks, laarzen en kimono’s die zijn afgewerkt met camouflageprints, suède en denim.

Stijlvolle sneaker trapt af

PUMA x XO, waarvan de campagne werd geschoten in de Texaanse plaats Marfa, wordt gelanceerd in drie delen. De eerste drop is 24 augustus. Dan wordt de PUMA Parallel gelanceerd. Dit is een hoge sneaker van Italiaans nubuckleer. De lichtgekleurde schoen heeft een gladde rubberen zool die is voorzien van Ignite, de dempingstechnologie van PUMA. En achterop de hiel opvallende ritsen aangebracht. De Parallel zal exclusief verkrijgbaar zijn bij geselecteerde dealers. In Nederland kun je terecht bij Patta en in België bij Avenue.

PUMA x XO

PUMA x XO