3 gadgets die je graag wilt hebben

VR Headset

Word jij ook altijd zo hebberig wanneer je weer een nieuwe gadget ziet? Dan ben je zeker niet de enige. Deze hoogtechnologische hebbedingetjes beschikken vaak over allerlei vernieuwende en vernuftige innovaties waardoor de verleiding ontzettend groot wordt om de gadget aan te schaffen. Zeker wanneer je een bekende influencer met de gadget ziet pronken is het niet altijd even makkelijk om de hand op de knip te houden. Doe je zulke goede zaken op Anycoin Direct dat een nieuwe gadget er wel van af kan? Van onderstaande drie gadgets zul je zeker geen spijt krijgen!

Een VR bril

Een VR bril, oftewel Virtual Reality bril, is een speciale bril waarmee je je in een totaal andere, computergestuurde wereld kunt begeven. Door de computertechniek die bij VR wordt toegepast, lijkt het net alsof je je in een andere werkelijkheid bevindt. De bril laat namelijk computer gegenereerde beelden zien die de zichtbare werkelijkheid in de buitenomgeving als het ware vervangen. Deze virtuele wereld wordt overigens driedimensionaal weergegeven. De diepte ontstaat omdat ieder oog een iets ander beeld te zien krijgt. VR kan zeer realistisch zijn, maar het kan zich ook afspelen in een fictieve omgeving. Dankzij sensoren kun je rondkijken in deze computergestuurde wereld, net zoals je in het ‘echte leven’ ook zou doen. De brillen zijn te koop in verschillende prijsklassen. Hierbij geldt over het algemeen: hoe duurder de VR bril, hoe meer snufjes en opties er op de bril aanwezig zullen zijn.

Een drone met 4K camera

Is fotograferen en filmen je passie of heb je er je werk van weten te maken en zou je graag eens een frisse wind door je portfolio willen laten waaien? Overweeg dan eens om een drone met 4K camera aan te schaffen. Het leuke van fotograferen en filmen met een drone is het gegeven dat een drone je in staat stelt om foto’s en filmpjes te schieten vanuit een geheel ander perspectief. Trouwfoto’s die van bovenaf zijn geschoten kunnen bijvoorbeeld een heel gaaf effect opleveren. Dankzij zijn ontzettend kleine en compacte formaat maakt een drone het bovendien mogelijk om te filmen en fotograferen op moeilijk te bereiken plekken, bijvoorbeeld ergens diep in de natuur. Wist je dat er zelfs drones te koop zijn die zijn uitgerust met een 8K (!) camera. Zo krijg je alles bijzonder scherp en gedetailleerd in beeld!

De thuisrobot van Amazon

Binnen de zorg worden er steeds vaker robots ingezet om de taken van het zorgpersoneel gedeeltelijk over te nemen. Deze robots worden steeds verfijnder en kunnen daarnaast meer en meer vrij gecompliceerde handelingen uitvoeren. Binnen de zorgsector is de inzet van robots dan ook niets nieuws. Nu zijn er echter ook bedrijven druk bezig aan de ontwikkeling van zogenaamde thuisrobots. Amazon is daar één van. Deze thuisrobots worden zo geprogrammeerd dat ze enkele (simpele) huishoudelijke taken kunnen overnemen. Ideaal wanneer je zelf bijvoorbeeld geen tijd hebt om de vuilnis buiten te zetten. Helaas moet je nog wel even geduld hebben want de thuisrobots liggen momenteel nog op de ontwerptafel.