Benzak start Kickstarter-campagne voor Europese jeans

Benzak European Made Jeans

Het Amsterdamse Benzak maakt jeans met grote liefde voor het product. Met behulp van Kickstarter hopen ze genoeg geld binnen te halen voor een jeans die helemaal in Europa is gemaakt.

De eerste lijn van Benzak was afkomstig uit Japan, het belangrijkste land als het gaat om kwaliteitsjeans, maar inmiddels doet Europa er niet meer voor onder. Om dat te bewijzen wil Benzak hun tweede lijn 100% Europees maken. Het idee komt dan uit Nederland en de denim uit Italië. De productie zal plaatsvinden in Portugal.

Voor liefhebbers

Om van het idee een echt product te maken is hulp nodig van liefhebbers van goede jeans. Via Kickstarter kun je het project ondersteunen. Zo is het mogelijk om voor een schappelijke prijs een broek te kopen. Normaal gesproken kost een vergelijkbare jeans zeker meer dan €200, maar nu kun je voor een veel lager bedrag een kwaliteitsbroek kopen. Ook kun je meteen voor bijpassende shirts en sweaters terecht. Geïnteresseerde winkeliers kunnen voor een mooi bedrag ook meteen 50 broeken, 10 sweaters en 30 shirts kopen.

De broek is er als Slim of Regular en je kunt ook kiezen tussen indigo en zwart. Kijk op Kickstarter voor alle opties en details.

Benzak European Made Jeans

Benzak European Made Jeans

Benzak European Made Jeans

Benzak European Made Jeans

Volg ons op Facebook