Borrelpakketten deel je met vrienden

proost

Familie krijg je en vrienden kies je! Maar beide zijn belangrijk in je leven en met allebei wil je lief en leed delen en feestvieren. Of dat nu verjaardagen zijn, je trouwdag, kerst of gewoon omdat het weekend is.

Er is altijd wel wat te vieren. Zoals mijn zoon die ooit thuis kwam met een appeltaart en de melding dat dat was omdat Jan jarig was. “Welke Jan? vroeg dochterlief. “Ach er is vast wel ergens een Jan vandaag jarig” zei hij en sneed de taart aan…

Samen een feestje bouwen is belangrijk

Momenten vieren is belangrijk. Wat voor momenten het ook zijn. Succes vieren, diploma’s, nieuwe banen, promoties, speciale dagen maar ook zomaar een moment omdat je blij bent met iemand. Toch is het niet makkelijk om een feestje te bouwen met alle maatregelen die ons beperken. Vrienden thuis uitnodigen, verjaardagen vieren… Alles is anders. Maar dat betekent niet dat je vrienden niet kunt laten meegenieten. Want delen is belangrijker dan ooit. Ook als het om borrelen en feesten gaat.

Laat vrienden en familie laten weten dat je aan ze denkt. Hoe? Simpel, door ze een borrelpakket te sturen en online af te spreken. Hoe cool is dat. En moeilijk hoeft het niet te zijn. Met Charles.nl is een pakketje zo samengesteld en verzonden. Naast een mooie fles wijn, bubbels of een selectie speciaalbieren, verras je ze ook nog eens met de lekkerste borrelhapjes of tapenade en chips met unieke smaken. Borrelen was nog nooit zo leuk.

Nog feestelijker zijn de pakketten met mooie houten serveerplanken en glazen. Een super borrelbeleving. Zie je het gezicht van de ander al als ze het uitpakken, en het enthousiasme als ze je daarna face-timen?

De vrijmibo kan dus ook weer

Werken jij en je collega’s ook nog steeds thuis? Zelfs als je op kantoor mag komen zijn er zo weinig collega’s dat de vrijmibo niet meer hetzelfde is. Tijd om daar iets aan te doen dus. Maar hoe hou je die verbinding en gezelligheid onderling? Heel simpel. Je verstuurt een leuke uitnodiging op een gepersonaliseerd kaartje in een borrelpakket. En.. je nodigt iedereen uit voor een gezellige online borrel! Er is geen leukere manier om een uitnodiging te versturen én te ontvangen toch? Met het gemak van Charles stuur je de pakketten in één bestelling naar alle verschillende adressen. Wil je je relaties of werknemers een hart onder de riem steken? Laat een leuk borrelpakket bezorgen.

Successen vieren is essentieel

We deden het op kantoor al te weinig en bij sommige bedrijven is successen vieren nu helemaal naar de achtergrond verdwenen. Toch is het juist nu van essentieel belang. Veel medewerkers zijn bescheiden op de werkvloer, té bescheiden. We zijn opgegroeid in een cultuur van gelijk weer doorgaan. Zo blijven we steeds bezig met het behalen van resultaten, streven naar nieuwe maar staan we niet stil bij wat we allemaal al bereikt hebben. Dit niet stil staan bij je prestaties of die van collega’s kan negatieve gevolgen hebben. Wel stil staan bij succes zorgt voor werkplezier. Een gebrek aan werkplezier kan zorgen voor stress, slaapproblemen, vermoeidheid en een hoger risico op ziektes. Iets wat je zeker nu niet wil.

Stil staan bij succes draagt bij aan persoonlijke groei en motiveert. Je weet het al… het volgende succes ga je vieren. Samen met een borrel.