Brouwerij De Molen brouwt bier voor het goede doel

bier voor het goede doel

Hoe mooi is het als je door het drinken van een biertje een goed doel kunt steunen? Dat is mogelijk met de Not For Sale Ale van Brouwerij de Molen.

Het idee om bier te brouwen onder de naam Not For Sale Ale is begonnen in Zweden. Door de winst van de verkoop van het bier te doneren aan het goede doel Not For Sale helpen ze in de strijd tegen gedwongen arbeid. Not For Sale doet dat wereldwijd door middel van bescherming, ondersteuning en educatie.

Mooi blond bier

Vanuit Zweden kwam het verzoek aan Brouwerij De Molen om mee te doen met de actie van bier tegen dwangarbeid. Daarom heeft De Molen een eigen Not For Sale Ale gebrouwen. Het is een mooi blond bier geworden met een alcoholpercentage van 4.7%. Er is gebruik gemaakt van zowel late hopping als dry hopping met de hopsoorten Premiant en Cascade. Hierdoor smaakt het bier bloemig en licht kruidig, Ideaal voor bij een pittige maaltijd. Of om zomaar van te genieten.

De Not For Sale Ale van Brouwerij de Molen zal verkocht worden via de reguliere verkoopkanalen van de brouwerij. Vraag dus je lokale slijter om een paar flessen. Het is immers voor het goede doel.

bier voor het goede doel

bier voor het goede doel

bier voor het goede doel

bier voor het goede doel