Een op denim geïnspireerde e-bike

Chasin' Jeans x Knaap Bikes

Jeansmerk CHASIN’ en Knaap Bikes hebben samen een bijzondere e-bike gecreëerd. Met deze op denim geïnspireerde fiets kun je snelle tochten maken, zowel in de stad als daarbuiten. Ook is het heel makkelijk iemand mee achterop te nemen.

CHASIN’ en Knaap Bikes hebben elkaar helemaal gevonden bij het maken van deze e-bike. Performance, innovatie en authenticiteit stonden tijdens de samenwerking voorop. De elektrische fiets is ontworpen met het productieproces van jeans in gedachten, waar je start met onbehandeld katoen en eindigt met gewassen denim.

Actief stadsleven

Centraal staan ruwe, onbewerkte materialen. Daar zijn vervolgens elementen als beton en aluminium aan toegevoegd. Hierdoor krijgt het geheel een unieke en stadse uitstraling. Het zadel is gemaakt van synthetisch eco-leer en is voorzien van de merkkleuren van CHASIN’. Daarnaast zijn er ook nog andere details terug te vinden die verwijzen naar de jeans, zoals de vorm van de leather patch en tobacco-kleurige stiksels. De op maat gemaakte canvas zadeltassen zijn uitgerust met een speciale coating en vormen de zogeheten finishing touch.

Van Nederlandse bodem

Het Nederlandse e-bike merk Knaap is opgericht in 2019 en ontwerpt urban e-bikes met een tweezits basis. De fietsen hebben een vermogen tot 25 km/u en kunnen per acculading 140 km afleggen. Zo wordt het gemakkelijk om met z’n tweeën op pad te gaan zonder dat er een rijbewijs nodig is. Daarnaast zijn de e-bikes voorzien van allerlei handigheden, zoals een hydraulisch remsysteem, chunky 20” banden, een lang zadel en een aluminium frame. Ook zijn ze uitgerust met een krachtige 1200 lumen LED-koplamp en verlicht LCD-display.

Speciale AR-tool

Het is mogelijk om de CHASIN’ x Knaap e-bike virtueel te bekijken via Augmented Reality (AR). Scan de QR-code op de site van CHASIN’, download een app en maak je op voor een levensechte 3D-ervaring. Als je de e-bike liever in het echt ervaart, kom dan naar CHASIN’ brand store in Arnhem.

De e-bike is online verkrijgbaar op www.chasin.nl voor een verkoopprijs van € 3.250.

Chasin' Jeans x Knaap Bikes

Chasin' Jeans x Knaap Bikes

Chasin' Jeans x Knaap Bikes