Daneson maakt de beste tandenstokers ter wereld

heel erg goede tandenstokers

Extreme luxe is niet altijd onbetaalbaar. De allerbeste auto ter wereld is misschien niet financieel voor je weggelegd, maar de beste tandenstokers ter wereld zijn dat wel.

Die luxe tandenstokers worden gemaakt door Daneson uit Canada. Zij gebruiken hiervoor de allerbeste en natuurlijke materialen. De tandenstoker zelf is gemaakt van het hout van de papierberk en is voorzien van verschillende essentiële oliën en natuurlijke smaakstoffen.

Whisky van het eiland Islay

Je kunt kiezen uit voor de hand liggende smaken als mint of citroen, maar er zijn ook avontuurlijke varianten als Bourbon en Single Malt. Die laatste is gemaakt met whisky van het Schotse eiland Islay dat bekend staat om de rokerigheid. Een tandenstoker met die smaak is een mooie overgang van een goed diner naar een goed glas.

Een setje tandenstokers van Daneson kun je online kopen via de website van de makers. Het is dan wel zo dat je meerdere doosjes tegelijk moet kopen. Er zijn ook een aantal verkooppunten in Nederland waar je voor een enkel doosje van Daneson terecht kan. De prijs van een gewoon doosje is €4.95. De Single Malt en Bourbon zijn €5.95.

  • Six and Sons in Amsterdam
  • The Whiskies in Nijmegen
  • Vosselaer in Ravenstein
  • Daily Poetry in Eindhoven
  • Coasters in Heerlen

Naast de tandenstokers zijn er ook mooie leren tasjes te koop waar je de buisjes met tandenstokers in kunt bewaren.  Misschien is zo’n set wel een goed idee als cadeau voor iemand die zegt dat hij alles al heeft.

heel erg goede tandenstokers

heel erg goede tandenstokers

heel erg goede tandenstokers

heel erg goede tandenstokers

heel erg goede tandenstokers