Duurzaam warm in het Monet Jacket van Hul le Kes

Hul le Kes - Monet Jacket
Fotografie: Scott van Kampen Wieling

Voor wie op zoek is naar een opvallend alternatief voor een reguliere jas én daarbij ook nog voor duurzaamheid wil kiezen, komt al snel uit bij het Monet Jacket van Hul le Kes. Deze jas is gemaakt van oude wollen dekens.

Zo’n wollen jas is perfect voor extra warme laag op koude dagen of als gewone jas tijdens de lente, herfst en op koele zomeravonden. Het Monet Jacket is dus het hele jaar te gebruiken. En voor wie op zoek is naar een luchtiger alternatief is er ook een bodywarmer. Net als de jas is ook deze gemaakt van geupcyclede wollen dekens.

Uniek

Door voor dit duurzame materiaal te kiezen is ook elke jas uniek. Geen enkel exemplaar is hetzelfde. Op de website van Hul le Kes kun je het actuele aanbod bekijken om vervolgens je favoriete kleur of patroon te kiezen. In eerste instantie selecteer je daarbij eerst je voorkeur voor pastel of donker. Vervolgens kun je naar beneden scrollen voor alle kleuren waaruit je kunt kiezen.

Het is ook mogelijk om een eigen wollen deken op te sturen en deze te laten verwerken tot jas of bodywarmer. Een mooie manier om die oude deken die al generaties in de familie is een tweede leven te geven. Bij elke jas ontvang je ook een paspoort waarin je aantekeningen kwijt kunt voor de generaties die je jas na jou zullen dragen.

Hul le Kes - Monet Jacket

Hul le Kes - Monet Jacket

Hul le Kes - Monet Jacket

Hul le Kes - Monet Jacket

Hul le Kes - Monet Jacket