END. X Reebok Instapump Fury Black Salmon

zwarte zalm

De Britse lifestylewinkel END. en sportmerk Reebok hebben elkaar weer gevonden. Ditmaal voor een bijzondere uitvoering van één van de opvallendste sneakers ooit gemaakt.

De Reebok Instapump Fury kwam in 1994 voor het eerst op de markt. Anno 2017 oogt deze sneaker nog steeds hypermodern en zelfs futuristisch. Een knappe prestatie van de ontwerpers. Ook bij END. hebben ze een voorliefde voor deze opvallende sneaker, want al een paar keer bracht de winkel een speciale versie van de Fury op de markt. Bijvoorbeeld eentje die was geïnspireerd op rode wijn.

Sneaker met schubben

Eind 2016 was er weer een samenwerking. Deze keer was het ontwerp gebaseerd op de zalm, met een zalmroze sneaker als gevolg. Deze sneaker heeft met de END. X Reebok Instapump Fury Black Salmon een vervolg gekregen. Hierbij is een groot deel van het roze vervangen door zwart. Wat wel is gebleven zijn de schubben op het bovenwerk van de schoen en de gespikkelde zool die verwijst naar het water waarin de zalm leeft.

De unieke sneaker zal exclusief te koop zijn via END. Voor releases als deze hebben ze een speciale website END. Launches waar je je interesse voor de schoen kunt opgeven. Een loting bepaalt daarna wie de schoen mag kopen. Een eerlijk systeem om iedereen kans te laten maken op een bijzonder paar. END. Launches is een website die vrijwel elke sneakerfan onder zijn bladwijzers heeft staan.

zwarte zalm

zwarte zalm

zwarte zalm

zwarte zalm

zwarte zalm

zwarte zalm

zwarte zalm