Fall Guys steunt goed doel met unieke veiling

Fall Guys

Een van de populairste games van dit moment is het hilarische Fall Guys. Het spreekt dan voor zich dat grote bedrijven graag meeliften met dit succes. Voor ontwikkelaar Mediatonic is dat een mooi uitgangspunt om iets goeds te doen.

Via Twitter geven de makers van Fall Guys aan dat ze worden overladen met ‘dorstige’ bedrijven die graag met de game willen samenwerken. Dat heeft ze doen besluiten om een online veiling op te zetten. Bedrijven kunnen bieden en de hoogste bieder krijgt een eigen skin in de game.

SpecialEffect

Op deze manier hoopt Mediatonic zoveel mogelijk geld binnen te halen. Een nobel streven, want de opbrengst zullen ze doneren aan SpecialEffect. Dit Britse goede doel helpt mensen met een beperking, zodat zij ook videogames kunnen spelen. Als we het hebben over inclusiviteit worden gehandicapten helaas vaak over het hoofd gezien.

Fall Guys is te spelen via Steam en de PS4 (gratis voor PS Plus in augustus!). In de battle royale-game draait het om het snel snel mogelijk afleggen van een parcours met hindernissen of het spelen van spannende mini-games. De besturing van je Fall Guy is simpel en het concept ook, maar om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen, zul je echt je best moeten doen.

Volg ons op Facebook