Willie Wartaal is DJ bij Museum Voorlinden

Willie Wartaal in Voorlinden
Foto’s: Lidian van Megen

Willie Wartaal en de museumwereld hebben elkaar helemaal gevonden. Onlangs was de rapper nog te gast in het Mauritshuis en nu kondigt hij aan dat hij in augustus DJ in residence bij is bij Voorlinden.

Dat houdt in dat WiWa op drie vrijdagen een feestje gaat bouwen in de prachtige tuin rondom het museum. “Ik heb er zin in om weer samen te komen en te genieten van muziek en elkaar, in een inspirerende omgeving. Voor mij is dit een eerste levensbehoefte” laat Willie Wartaal in een verklaring weten.

Nieuw album

Elke avond laat Willie de lekkerste muziek horen en geeft hij ook voorproefjes van zijn tweede soloalbum, dat in het najaar zal verschijnen. Tegelijkertijd zal het museum langer openblijven, zodat je naast muziek ook van de prachtige kunst in Voorlinden kunt genieten. Klinkt als een perfect avondje uit, toch?

Via zijn Instagram maakt Willie Wartaal elke week bekend welke gast-DJ hij mee zal nemen en daar koppelt hij ook nog eens een prijsvraag aan vast. Ook is het mogelijk om via het Facebook Event op de hoogte te blijven.

Data:

14 augustus 15:00 tot 19:00
21 augustus 15:00 tot 19:00
28 augustus 15:00 tot 19:00
Tickets zijn inclusief entree museum.

Museumbezoek is mogelijk van 15.00 tot 17.00 uur.
€ 25,00 volwassenen
€ 16,00 jongeren 13 t/m 18 jaar
€ 5,00 kinderen tot en met 12 jaar

Om alvast in de stemming te komen is door WiWa een playlist gemaakt:

Willie Wartaal

Volg ons op Facebook