Met laptopstickers kun je laten zien wie je bent

laptopsticker in de stijl van Banksy

Ondanks de populariteit van smartphones en tablets worden laptops nog veel gebruikt. Bijvoorbeeld voor school, studie, werk of hobby.

De meeste laptops zijn zwart of vijftig tinten grijs. Wit komt af en toe voor en soms zijn er fabrikanten die wat apartere kleuren op de markt brengen. Toch zijn dat uitzonderingen. Heb je geen zin in zo’n saaie laptop? Met laptopstickers kun je van een doorsnee laptop een blikvanger maken.

Wat voor laptopsticker wil je?

Laptopstickers zijn er in allerlei vormen en maten. Je hebt stickers die de hele voorkant van de laptop bedekken. Je hebt ook stickers waarbij het logo van de fabrikant in het design geïntegreerd wordt (zoals op de foto). Ook kun je een wat kleinere sticker of meerdere stickers op je laptop plakken.

Maak een statement met stickers

Met laptopstickers kun je laten zien wie je bent. Ben je bijvoorbeeld een voorstander van biologisch eten of tegen kernenergie? Laat het anderen weten met een sticker. Of laat zien wat je favoriete muziek, film of schrijver is. Of kies een foto, illustratie of slogan die past bij je levensstijl. Houd er wel rekening mee dat als je je laptop bedrijfsmatig gebruikt de afbeelding en/of tekst voldoende representatief is voor het werk dat je doet. Een grafisch ontwerper kan vaak net iets verder gaan dan een bankmedewerker. Gebruik je je laptop alleen privé, dan kun je het net zo gek maken als je zelf wil.

Reclame maken met laptopstickers

Laptopstickers kun je ook inzetten voor reclamedoeleinden. Gebruik je je laptop voor werk en ben je veel onderweg met het openbaar vervoer? Of werk je vaak op een publieke plek zoals een restaurant? Of kom je veel bij klanten over de vloer? Maak van je laptop je visitekaartje door er een passende sticker op te plakken. Wist je dat dit soort vormen van promotie door veel mensen niet als reclame wordt ervaren? Dat is nog eens een meevaller.

Het juiste materiaal kiezen

Als je op zoek bent naar een laptopsticker, kun je bij Sticker.nl naast een permanente sticker ook een lijmvrije sticker laten maken. Dit heeft meerdere voordelen. Je kunt de sticker eenvoudig verwijderen. Na verwijdering heb je geen last van lijmresten. De sticker is makkelijk te plakken. En zit de sticker toch niet helemaal recht, dan kun je ‘m er af halen en een nieuwe poging wagen. Wil je toch een permanente sticker? Dan kun je kiezen uit wit en transparant vinyl. Permanente stickers kun je ook wel verwijderen als je na verloop van tijd wat anders wil, maar dat zal iets meer moeite kosten.