Mizuno maakt een Lamborghini voor je voeten

Wave Tenjin 2

Een echte Lamborghini is maar voor weinig mensen weggelegd, maar deze hardloopschoenen van Mizuno zijn een goed alternatief.

Het Japanse sportmerk werkte namelijk samen met de Italiaanse autofabrikant aan de Wave Tenjin 2. Deze hardloopschoen is gebaseerd op de Lamborghini Aventador. Wie het ontwerp van deze auto een beetje kent, herkent de elementen die terugkeren in de schoen. Vooral de grille en de achterruit van de auto zijn terug te vinden in het design van de schoen. Aan de achterkant van de schoen zit ook nog een reflecterend plaatje met dezelfde vorm als het achterlicht van de Aventador.

X10

De Mizuno Wave Tenjin 2 is meer dan een leuke gimmick. Net als bij Lamborghini gaan ze bij Mizuno voor optimale prestaties. Dat zie je bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen als X10, een mix van rubber en koolstofvezel. Ook de zool met zijn extreme demping is opvallend. De Mizuno Wave Tenjin 2 is te koop via de website van Lamborghini voor een bedrag van 400 dollar. Dat is best prijzig voor een hardloopschoen, maar een koopje voor een echte Lamborghini. Je kunt kiezen uit 3 kleuren.

Wave Tenjin 2

Wave Tenjin 2

Wave Tenjin 2

Wave Tenjin 2

Wave Tenjin 2