Jägermeister Manifest is een luxe upgrade

luxe versie van jagermeiste

Jägermeister heeft de vertrouwde kruidenlikeur een mooie upgrade gegeven. Geheime ingrediënten en een extra lagering op nieuw eikenhout zorgen voor een verfijning van de vertrouwde smaak. Hierdoor is Jägermeister Manifest heerlijk om puur te drinken of een perfecte basis voor een cocktail.

Manifest drink je licht gekoeld en dus niet ijs- en ijskoud. Je proeft dan een stevige en complexe mix van smaken. Eerst proef je anijs en de zoetigheid van gedroogd fruit, daarna volgen wat meer kruidige smaken en het typische vanille van de eikenhouten vaten.

Geheime ingrediënten

Gewone Jägermeister is een mix van 56 ingrediënten (waaronder gember, kaneel en sinaasappelschil) die vervolgens een jaar op vat rijpt. Voor Jägermeister Manifest worden er nog enkele geheime ingrediënten toegevoegd en volgt er een extra jaar rijping op kleine vaten van nieuw eikenhout. Hierdoor is de smaak van Manifest zachter en complexer.

Bij een luxe versie hoort natuurlijk ook een mooie fles. Ook hier is het klassieke origineel de basis. In plaats van donker glas, is er gekozen voor een fles van helder glas met het logo in een kleur die de drank complimenteert. Wil je Manifest proeven, dan kun je daarvoor exclusief terecht bij een select aantal cocktailbars in Amsterdam en Rotterdam.

Amsterdam:
Tunes Bar (Conservatorium hotel)
Door74
Feijoa
Njoy
Porem

Rotterdam:
Breakaway Café
Noah
Stirr
The Dr.
The Suicide Club

luxe versie van jagermeister