Beyond Meat heeft nu ook een chicken-style-assortiment

Beyond Chicken

Goed nieuws voor de fans van de producten van Beyond Meat. Het merk breidt deze week het assortiment uit met een aantal producten in chicken-style. We hebben het hier over een de Beyond Burger Chicken-Style, Beyond Schnitzel en Beyond Tenders.

Deze drie nieuwkomers zorgen voor een mooie afwisseling voor iedereen die geen vlees eet of hierin probeert te minderen. Zoals alle Beyond Meat-producten, zijn ook de Beyond Chicken-Style-producten gemaakt van plantaardige ingrediënten en zo ontwikkeld dat ze qua textuur, bereidingswijze en smaak voldoen aan de verwachtingen van de consument. De nieuwe producten zijn krokant van buiten, door een laagje paneermeel, met een malse sappige bite vanbinnen.

Knapperig korstje

Wij probeerden de Beyond Schnitzel uit als onderdeel van een Green Harvest Bowl en we waren echt onder de indruk van de smaak en textuur. Hierbij willen we ook graag laten weten dat dit geen gesponsord artikel is, maar dat we echt enthousiast zijn. Vooral het knapperige korstje maakte indruk. Vaak worden vega-chickenburgers of vegaschnitzels een beetje zompig aan de buitenkant. Daar is hier geen sprake van. Ook de binnenkant is dik in orde. De smaak is heel goed en de bite zal ook verstokte vleeseters imponeren. We zijn dus erg blij met deze nieuwe producten van Beyond. Wil je zelf aan de slag? Dan staat op de website van Beyond een heerlijk recept voor een Poké Bowl met Beyond Schnitzel.

De smakelijke nieuwe innovaties zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij geselecteerde Albert Heijn- en Jumbo-winkels.

Beyond Chicken

Beyond Chicken

Beyond Chicken

Beyond Chicken