Vegan Surinaams eten bij Palmentuin

Vegan Surinaams eten bij Palmentuin

Palmentuin is een naam om in de gaten te houden. Onder deze naam verschijnen binnenkort een veganistisch Surinaams afhaalrestaurant, een kookboek, evenementen en nog veel meer smakelijke en creatieve zaken.

Het concept is afkomstig van Dwight Neville (visueel artiest), Jason Tjon Affo (The Indigo Kitchen) en Jeremy Herkul (Vegan Food Festival). Samen hebben ze hun ideeën en krachten gebundeld om zodoende Nederland te trakteren op lekker en bewust eten en goede feestjes. Door typisch Surinaamse recepten te bereiden met gezondere, alternatieve ingrediënten hoopt Palmentuin het beste van beide werelden samen te voegen.

Afhalen of bezorgen

Vanaf begin juni starten ze met een plek waar je in Amsterdam vegan Surinaams eten kunt afhalen of laten bezorgen. Volg Palmentuin op Instagram om op de hoogte te blijven van de details en om je alvast te verlekkeren aan gerechten als bami, baka bana, pom, roti, saoto-soep en telo van jackfruit. Daarbij kun je dan bijvoorbeeld een lekkere koude Parbo of een zelfgemaakte ginga bieri drinken.

Iedereen die Paramaribo kent, herkent direct de naam Palmentuin. De warme en smakelijke herinneringen aan dit park staan dan ook aan de basis van Palmentuin. Hiermee komt een stukje van Paramaribo naar Nederland. Het resultaat is een multiculturele thuishaven waar gezelligheid, goed eten en bewuste keuzes de mensen zullen samenbrengen. Palmentuin is een ode aan hun moederland, en een cadeautje voor de Amsterdamse cultuur.

Vegan Surinaams eten bij Palmentuin

Vegan Surinaams eten bij Palmentuin

Vegan Surinaams eten bij Palmentuin