BrewDog maakt eerste craft beer voor honden

Bij BrewDog hebben ze naast een voorliefde voor bier ook heel veel liefde voor honden. Dat zie je terug in het logo en de naam van de Schotse brouwer. Een bier speciaal voor honden is dan een logische volgende stap.

Subwoofer IPA is het eerste craft beer ter wereld dat speciaal voor honden is gemaakt. Nu kan iedere bierliefhebber met een hond een rondje delen met zijn trouwe viervoeter. Als jij dan een fijne Punk IPA drinkt, kan je hond aan de Subwoofer IPA.

Het bier is bedacht in de keuken van BrewDog Liverpool. Deze bar staat bekend om zijn hondvriendelijke beleid. Honden zijn altijd welkom in de zaak, maar moesten het wel altijd doen met slechts een bak water en een hondenkoekje. Het personeel van het café leek het een mooi idee om een bier te ontwikkelen waar je je hond op kunt trakteren.

Wort

Het hondenbier is 100% alcoholvrij en bevat ook geen koolzuur, hop of andere zaken waar honden niet goed tegen kunnen. De basis voor deze IPA is wort, het mengsel dat aan het begin van het brouwproces ontstaat als je eigenlijk alleen nog maar met mout en water hebt gewerkt. Het drankje bevat allerlei zaken die gezond en lekker zijn. Denk aan B-vitaminen en probiotica.

Wil je je hond graag een keer trakteren op een lekker biertje, dan kun je terecht in één van de café’s van BrewDog (bijvoorbeeld in Rotterdam of Brussel) of je koopt een paar flesjes in de webshop van de brouwerij.

bier voor honden

bier voor honden

bier voor honden