Ligt jouw seksleven een beetje op zijn gat?

Ligt jouw seksleven een beetje op zijn gat?

Als je elkaar net hebt leren kennen, is de kans groot dat je niet van elkaar af kunt blijven. Naarmate je langer met elkaar in een relatie zit, kan het soms wat moeilijker worden om net zulke passievolle seks te hebben als dat jullie dat de eerste keren hadden. Gelukkig is dit niet slechts iets wat je maar moet accepteren. Merk jij dat jullie seksleven een beetje indut? Dan is het tijd om te kijken wat jullie kunnen doen om nieuwe wegen in te slaan. Er is tussen de lakens (en zeker ook daarbuiten!) heel erg veel te ontdekken dus het enige wat je moet weten, is hoe je deze ontdekkingen kunt doen. Wij tippen je de erotische adventskalender. Met deze kalender is het bijna onmogelijk om niet tot gepassioneerde seks te komen.

24 nieuwe ontdekkingen

Zoals je waarschijnlijk weet loopt de adventsperiode van 1 december tot aan de kerstdagen. Vroeger had je als kind een kalender met chocolaatjes, als volwassene kun je een kalender met maar liefst 24 seksspeeltjes kopen. Vanaf 1 december zal je seksleven nooit meer hetzelfde zijn. Iedere dag kun je iets nieuws ontdekken. Omdat je niet weet wat je iedere dag uit het vakje van je kalender haalt, is het iedere keer weer een verrassing wat jullie deze keer gaan doen. Misschien komt er een heerlijke massageolie uit de kalender, misschien wordt je verrast door een dildo die je tot extreme hoogtepunten kan werken.

Van teder tot ruig

Seks kan heerlijk zijn als je heel teder bent, maar bij tijd en wijle wil je niets liever dan ruige, harde seks. De adventskalender maakt het mogelijk om alles te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld de handboeien en buttplug gebruiken om eens te kijken of je van BDSM houdt. Het kan ongelooflijk spannend zijn om je vast te laten binden en je geheel aan je partner over te geven. Hij of zij kan doen met jou wat deze wil, uiteraard met jouw toestemming. De adventskalender biedt genoeg mogelijkheden om eens geheel nieuwe dingen te proberen. Je zult zien dat je vele nieuwe manieren van genieten zult leren. Geen wonder dat deze kalender zeer populair is onder koppels die graag wat meer spanning in hun relatie willen.

De volgende stap

Wanneer je alle speeltjes uit de adventskalender geprobeerd hebt, zul je zien dat je nieuwe fetisjen ontdekt hebt. Je kunt vervolgens je favorieten nader uitdiepen. Vond jij de buttplug een lekkere sensatie? Kijk dan eens of er nog andere modellen zijn die je wilt proberen. Beviel de massage? Probeer dan ook eens de massagekaarsen. Deze kun je gebruiken om je partner te bedruipen terwijl deze een massage ontvangt. Probeer daarna nog maar eens van elkaar af te blijven! Bestel je producten online dan weet je zeker dat alles anoniem thuisbezorgd wordt.