adidas Superstar Made In France

adidas superstar

In 2014 bracht adidas de klassieke Stan Smith op de markt en dat was een groot succes. In 2015 gaat het Duitse sportmerk dat trucje proberen te herhalen, maar dan met de Superstar.

Als voorproefje brengt Consortium, de wat luxere lijn van adidas alvast een heel mooie versie van de Superstar uit. Deze versie heet Made In France en is, zoals de naam al zegt, gemaakt in Frankrijk. Om precies te zijn bij Ateliers Heschung, een familiebedrijf waar ze in de jaren 70 ook al de Superstar maakten.

Lage-lonen-landen

Helaas zijn de meeste productielijnen verplaatst naar lage-lonen-landen waarbij je als consument maar mag hopen dat er niet al te veel ellende is komen kijken bij de productie van de schoen. Deze Superstar kun je met een gerust hart kopen en niet alleen vanwege de arbeidsomstandigheden, maar ook omdat de schoen voor een deel met de hand is gemaakt.

Dit alles maakt wel dat de prijs hoger ligt dan de gewone Superstar die volgend jaar uitkomt. Reken op een prijs van rond de 180 euro. Vanaf 12 december is de adidas Superstar Made In France te koop bij de verkooppunten van adidas Consortium.

adidas superstar

adidas superstar

adidas superstar

adidas superstar

adidas superstar

met de hand gemaaakt