Carnaval 2023: dit zijn de 8 populairste carnavalskostuums voor jongens

superheld carnaval

Het is weer bijna carnaval en de vraag naar leuke en originele carnavalskleding voor jongens is groter dan ooit. We helpen je graag op weg met de 8 populairste kostuums voor dit jaar:

Superhelden

Jongens zijn ware superhelden en daarom is een superhelden kostuum altijd goed! Je zult dit jaar tijdens carnaval veel Spiderman- en Superman kostuums zien.

Star Wars

Star Wars is niet alleen leuk voor de vaders, ook voor de jonge generatie is het altijd nog populair. Kostuums van personages uit de films, zoals baby Yoda en Darth vader zijn dan ook zeer geliefd.

Piraten

Piraten kostuums zijn altijd favoriet en een klassiek carnavalsthema. Zowel stoere jongens als meiden kunnen hun piraten kleding weer voor de dag halen. Met een bijpassende piratenhoed en zwaard kan de strijd op zee weer aangegaan worden.

Dinosaurus

Dinosaurussen hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Een dino kostuum doet het altijd goed. Tover jij je kind dit jaar om tot een stoere T-rex met een dinosaurus kostuum?

Cowboys

Cowboys en indianen verzamelen, dit klassieke thema doet het altijd goed. Een cowboy of cowgirl kostuum kun je eenvoudig combineren met een bijpassende cowboyhoed. Pak je lasso maar en ga op avontuur!

Politiepak

Ga boeven vangen met een politiepak voor kinderen. Een politie-outfit is een klassiek thema en kan ieder jaar weer gebruikt worden. Tijd om op dievenjacht te gaan!

Dieren

Dieren carnavalskleding zijn voor jongens altijd een populaire keuze. Onze tip, ga eens voor een tijger kostuum of warme apen onesie voor kinderen.

Fortnite

Een Fornite kostuum is een populaire keuze voor carnavalskleding voor jongens. De kostuums zijn gebaseerd op de populaire videogame Fortnite en herkenbaar voor jong en oud.

Of je op zoek bent naar een superhelden kostuum of piraten kleding voor jongens, er is genoeg keuze voor jongens die carnaval 2023 willen vieren in stijl. Nog een laatste tip: bestel je carnavalskleding op tijd zodat je zeker weet dat je alles op tijd hebt voor carnaval. Waarschijnlijk zal schoolcarnaval dit jaar plaatsvinden op vrijdag 17 februari 2023.