Drie tips voor het gokken op paardenraces

paardenrace

Paardenrennen is al jarenlang een populaire sport om op te wedden, al valt dat in Nederland enigszins mee. Er wordt ook weinig gekeken naar deze races. De waarheid is namelijk dat paardenraces niet gewaardeerd worden vanwege de spanning van de sport zelf, de belangrijkste reden dat mensen ernaar kijken is omdat ze erop willen wedden. Zo goed als iedereen die kijkt naar het paardenrennen heeft er een weddenschap op gezet, maar natuurlijk zal niet iedereen succesvol zijn. Gebruik daarom de onderstaande tips in combinatie met aanbiedingen voor paardenraces als je hier ook op wilt gaan gokken.

Gebruik verschillende soorten weddenschappen

De meeste mensen focussen zich op het meest voorkomende type weddenschap voor paardenraces, de winweddenschap, waarbij je gewoon kiest welk paard je denkt te winnen en hoopt dat je gelijk hebt. Er zijn echter zoveel meer weddenschappen beschikbaar naast deze. Als je je gokken op paardenraces echt naar een hoger niveau wilt tillen, leer dan hoe je verschillende soorten weddenschappen kunt integreren en strategisch kunt gebruiken. Het eerste dat je moet weten over de verschillende soorten weddenschappen, is dat ze vaak over de hele wereld kunnen verschillen. Kijk dus online naar hoe deze bets heten in ons land.

Doe je huiswerk

Duizenden mensen zetten elk jaar miljoenen euro’s in op paardenraces, maar slechts een klein percentage van die mensen doet onderzoek voordat ze selecteren op welk paard ze willen wedden. Zelfs een vluchtige blik op het raceprogramma voordat je je weddenschap plaatst, kan je kans op een succesvolle bet aanzienlijk vergroten. Raceformulieren, ook wel formuliergidsen genoemd, geven je alle informatie die je moet weten over een race en de paarden die meedoen. Het vertelt je niet op welk paard je moet wedden, maar het geeft je in ieder geval de informatie die je nodig hebt om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Wed op meerdere races

Deze strategie komt neer op een vrij eenvoudige kans, hoe vaker je een weddenschap plaatst, hoe meer kans je hebt om te winnen. En als je op meerdere races gokt, ben je al een veel slimmere gokker dan het grootste deel van de bevolking. Statistisch gezien, als je kijkt naar het totale bedrag dat in één jaar aan paardenraces wordt uitgegeven, wordt ongeveer 70 procent van dat totaal betaald tijdens de Kentucky Derby. Desondanks zijn er nog veel meer paardenraces waar weddenschappen op geplaatst kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de Triple Crown-serie.