HUT is een uniek woonconcept in Amsterdam

HUT Amsterdam
De lobby

Amsterdam is binnenkort een nieuw en innovatief woonconcept rijker. Onder de naam HUT komen er volledig ingerichte appartementen op de markt waarin wonen en technologie samengaan. Via een speciaal ontwikkelde app worden bewoners van allerlei gemakken voorzien.

De plug & play appartementen, die zijn ontworpen en ingericht door architect- en ontwerpbureau & Prast & Hooft, zullen te huur zijn op 3 plekken in de binnenstad. Te weten aan de Beursstraat, de Spuistraat en de Warmoesstraat. Ter ere van de lancering mochten wij alvast een kijkje nemen in de Beursstraat. We moeten bekennen dat we aangenaam werden verrast door het design en de ruimte.

Open en rustgevend

De inrichting van de appartementen is knap gedaan. Elke vierkante meter is volledig benut. Allerlei voorzieningen, zoals het toilet, de wasruimte en de kledingkasten, zijn weggewerkt in mooie houten wanden. Ook zitten er geen deuren tussen de vertrekken. Hierdoor oogt het geheel erg ruimtelijk. Verder vallen de rustige kleuren op waarin de appartementen zijn geschilderd. Het meubilair is daar qua kleuren ook weer op aangepast en dat zorgt voor een fraai totaalplaatje.

Speciaal ontwikkelde app

De toekomstige bewoners van deze appartementen zullen via de uitgebreide HUT-app veel comfort geboden krijgen in hun dagelijks leven. Er wordt een uitgebreid scala aan services aangeboden. Zo kun je je kleding laten wassen en stomen en makkelijk een ontbijt bestellen. Ook is er een sportschool in het pand en zijn er gemeenschappelijke fietsen. Een gezamenlijke lobby zal daarbij het middelpunt van het complex vormen. Verder zijn alle appartementen voorzien van high speed Wi-Fi en worden ze aangestuurd door een Smart Home System. Hiermee regel je ondermeer de temperatuur, de verlichting en het openen en sluiten van de voordeur.

Aan alles is gedacht

Als bewoner hoef je eigenlijk alleen maar een koffer met kleding en wat andere persoonlijke eigendommen mee te nemen. Voor de rest is alles al geregeld, tot de planten aan toe. Dit woonconcept doet heel internationaal aan en is ideaal voor expats en ondernemers, maar we kunnen ons voorstellen dat er ook andere doelgroepen geïnteresseerd zullen zijn. Voor de Amsterdamse binnenstad liggen de huurprijzen van deze appartementen namelijk niet absurd hoog.

De woningen van HUT zullen worden aangeboden in 4 formaten: twee eenpersoons appartementen, de HUT Cute (40-50m2) en HUT Compact (50-70m2). En twee tweepersoons appartementen, de HUT Big (65-85m2) en HUT Super (85-115m2). De prijzen zijn vanaf 1450 euro per maand.

HUT Amsterdam
HUT Big
HUT Amsterdam
Gedeelde fietsen
HUT Amsterdam
HUT Compact
HUT Amsterdam
HUT Cute
HUT Amsterdam
De lobby
HUT Amsterdam
HUT Super
HUT Amsterdam
lancering HUT woonconcept
HUT Amsterdam
De speciaal ontwikkelde app