Jack Daniel’s eert Frank Sinatra met Sinatra Select

sinatra select

Frank Sinatra hield wel van een goede borrel. En als we borrel zeggen dan bedoelen we eigenlijk Jack Daniel’s. Dit was met stip het favoriete drankje van Ol’ Blue Eyes. Om bij deze innige vriendschap tussen Jack Daniel’s en Frank Sinatra stil te staan is er de Sinatra Select gemaakt, een speciale versie van de beroemde whiskey.

Sinatra Select heeft gelegen op speciale Sinatra-vaten die persoonlijk door Meester Destilleerder Jeff Arnett zijn geselecteerd. Dit zijn eikenhouten vaten met binnenin nog extra lagen gebrand hout. Hierdoor krijgt de bourbon een intense houtsmaak met tonen van vanille en een lange, zachte afdronk.

Oranje

Ook het ontwerp van de fles is een eerbetoon aan Sinatra. Zo heeft het etiket details in oranje, wat de lievelingskleur van de zanger was en zien we ook de beroemde hoed van Sinatra en zijn handtekening terug. In de luxe doos zit naast de fles ook nog een boekje over de innige band tussen Jack Daniel’s en Frank Sinatra. Jack Daniel’s Sinatra Select ligt vanaf 9 juni 2014 bij de betere slijterij en de filialen van Gall & Gall.

sinatra select

sinatra select