Gratis kookboek van Matty Matheson via WeTransfer

Cookin’ Somethin’ for College

WeTransfer x Matty Matheson
Foto’s: WeTransfer

We kennen het Nederlandse WeTransfer vooral als slimme manier om grote bestanden te delen met anderen. Soms deelt WeTransfer zelf ook wel eens iets bijzonders met de rest van de wereld. Zoals bijvoorbeeld een kookboek van Matty Matheson.

Je kent hem wellicht van zijn bijdragen aan de serie Munchies van Vice, zijn eigen kanaal op YouTube of zijn rol in de briljante serie The Bear. Matty Matheson is een sympathieke en opvallende verschijning met een voorliefde van goed klaargemaakt comfort food. Het kookboek dat hij voor WeTransfer heeft gemaakt heet Cookin’ Somethin’ for College en is te downloaden via  MattyMatheson.WeTransfer.com. Het boek richt zich primair op studenten, maar natuurlijk mag iedereen met de recepten aan de slag.

Instructievideo’s

In totaal zijn er 12 gerechten in het kookboek te vinden. Deze zijn ook voor minder ervaren koks prima te maken, maar zullen desondanks indruk maken op degene die het eindresultaat voorgeschoteld krijgt. Denk hierbij aan gerechten als Ultimate Breakfast Sandwich, Peanut Butter Instant Noodles en B.B.Q Chicken Enchiladas. Heb je nog wat extra hulp nodig, dan is er bij elk gerecht ook een instructievideo te vinden op YouTube in de playlist Cookin’ Somethin’. Let wel op dat Amerikaanse maten anders zijn dan Europese. Zorg dus dat de verhoudingen van de ingrediënten goed kloppen.

Creativiteit

Dit unieke project van WeTransfer heeft tot doel om grotere bekendheid te creëren voor hun diensten voor bestandsoverdracht, als distributieplatform voor makers en hun focus op het bevorderen van creativiteit op wereldschaal. Het platform heeft 30 procent van zijn advertentie-inventaris toegewezen aan de ondersteuning van creatievelingen en schenkt 1 procent van zijn inkomsten aan opkomende kunstenaars via The Supporting Act Foundation.

WeTransfer x Matty Matheson

WeTransfer x Matty Matheson